مشاغل بسیار زیادی در دنیای امروز وجود دارند که هر یک می توانند بر حسب سود و بازده مالی که دارند مورد بررسی قرار گیرند. باید توجه داشت که امروزه بیشتر، کسب و کارهایی مورد توجه هستند که به نیازهای روزمره مردم نزدیک باشند. برای مثال پارچه فروشی می تواند یکی از همین دست کسب و کارها به شمار رود. ما در این نوشتار قصد داریم در خصوص راه اندازی پارچه فروشی، مزایا و معایب این کار، چاپ پارچه روی طاقه، میزان سود آن و همچنین شیوه هایی برای ورود موفق به شغل پارچه فروشی صحبت خواهیم کرد و اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهیم که قطعا می تواند برای شما مفید واقع شود.

پرسش در خصوص فرآیند چاپ روی پارچه

آشنایی بیشتر با شغل پارچه فروشی

شغل پارچه فروشی در دنیای امروز بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در واقع صنعت نساجی در کشور از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده و فروش پارچه برای دوخت انواع لباس، ملحفه و سایر لوازم کاربردی پارچه ای بسیار مورد توجه بوده است. باید توجه داشته باشید که شغل پارچه فروشی کار جدیدی نیست. از دیرباز بسیاری از افراد در این زمینه فعالیت داشته اند و باید در نظر داشت که پتانسیل ورود به این حوزه کاری برای افرادی که علاقمند به این حوزه هستند بسیار بالا می باشد. پس در صورتی که قصد دارید به عنوان یک پارچه فروش به فعالیت بپردازید، باید به نکاتی که در این خصوص بیان می شود توجه بسیار زیادی کنید تا در نهایت بتوانید به عنوان یک شخص موفق، شناخته شوید.

راه اندازی پارچه فروشی

پیش نیازهای راه اندازی پارچه فروشی در ایران چیست؟

برای فروش پارچه در بازار ایران می توانید از شیوه های مختلفی استفاده داشته باشید.  باید در نظر داشت که این حرفه از دوران پیش از ورود اسلام در ایران رواج داشته است و هم اکنون نیز بسیار مورد توجه واقع شده است.

  • پارچه فروشی سنتی

یکی از روش های راه اندازی پارچه فروشی در بازار را می توان ورود به بازار سنتی دانست. در این خصوص شما باید سرمایه لازم برای تامین انواع مختلف پارچه برای تمامی کاربردها را داشته باشید. بتوانید محصولات را در رنگ ها و طرح های مختلف عرضه کنید و همچنین نیازمند یک مغازه نسبتا بزرگ برای قرارگیری انواع محصولات داشته باشید. میزان سود در این روش از پارچه فروشی چیزی برابر با 25 درصد خواهد بود. شخصی که قصد دارد نسبت به راه اندازی پارچه فروشی اقدام کند، باید حتما در این خصوص اطلاعات لازم و کافی را داشته باشد. شناخت انواع پارچه، محصولاتی که در بازار بیشتر مورد پسند هستند، بررسی انواع جنس پارچه، روش برش و همچنین تعیین میزان پارچه مورد نیاز برای مصارف مختلف را می توان از مهم ترین دانشی دانست که پیش از راه اندازی پارچه فروشی باید در نظر داشته باشید. مکان مغازه شما نیز باید در بازار باشد. گرچه که پارچه به عنوان یک نیاز اصلی مردم شناخته می شود، با این حال برای تاسیس پارچه فروشی بهتر است مکانی را در مرکز شهر و محیط های بازاری انتخاب کرده و نسبت به راه اندازی کسب و کار خود اقدام کنید.

پارچه فروشی سنتی معمولا محصولات خود را به صورت متری در بازار عرضه می کند. خریداران می توانند به صورت حضوری انواع پارچه را لمس کرده و اگر بتوانید تنوع بالایی از محصولات را ارائه دهید، در نهایت می توانید کسب سود بسیار خوبی را انتظار داشته باشید. در نظر بگیرید که مهارت در فروش باعث می شود که میزان ضایعات شما به کمترین حد برسد.

  • پارچه فروشی اینترنتی

روش مدرن تر و امروزی تری که برای فروش پارچه مورد استفاده قرار می گیرد را می توان پارچه فروشی اینترنتی دانست. در واقع به این صورت شما قادر خواهید بود که مشتریانی در سراسر کشور داشته باشید. می توانید با تامین کنندگان قرارداد ببندید و بدون خرید پارچه پیش از فروش آن، صرفا نسبت به فروش محصولات عمده فروشان به صورت خرد با سود بالاتر اقدام کنید. پس می توان گفت که در این روش میزان سرمایه مورد نیاز شما کمتر خواهد بود. تعامل با مشتریان بیشتر و ورود به بازار کشوری باعث می شود تا شما بتوانید بازاریابی بهتری داشته باشید و انواع متنوعی از پارچه را به فروش برسانید.

پارچه فروشان سنتی نیز می توانند از روش آنلاین برای فروش محصولات خود استفاده کنند. وب سایت و شبکه های اجتماعی بستری بسیار مناسب را برای بازاریابی در اختیار شما قرار می دهند که استفاده از آن قطعا برای شما مناسب واقع خواهد شد.

راه اندازی پارچه فروشی

چگونه مغازه پارچه فروشی تاسیس کنیم؟

برای تاسیس پارچه فروشی باید در نظر داشته باشید که برنامه ریزی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. دریافت مجوزهای لازم از سوی مراجع ذیصلاح و پروانه کسب از سوی صنف مربوطه از دیگر مسائل بسیار مهمی است که در تاسیس پارچه فروشی باید در نظر داشته باشید. در ادامه راه نیز شما باید محصولات را تهیه کرده، ویترین مناسب طراحی کنید، مغازه ای مناسب را خریداری یا اجاره کنید و سپس به شروع کار خود بپردازید. همچنین در صورتی که قصد دارید محصولات خود را به صورت اینترنتی به فروش برسانید، باید مجوزهای بیشتری دریافت کنید. دریافت مجوز اتصال به درگاه پرداخت و همچنین طراحی سایت و راه اندازی صفحات مجازی از دیگر اقداماتی است که باید در نظر داشته باشید و بر این اساس نسبت به تاسیس پارچه فروشی اقدام کنید.

چطور پارچه فروش موفقی باشیم؟

برای موفقیت در صنف پارچه فروشی باید انصاف را در فروش رعایت کرده و همچنین محصولاتی را در بازار عرضه کنید که علاوه بر جنس خوب، با طرح های جذاب و مد روز طراحی شده باشند. به این صورت شما قادر خواهید بود که به عنوان یک پارچه فروش موفق کار خود را انجام دهید. در صورتی که سوالی در این زمینه داشته باشید نیز می توانید با کارشناسانی که در این حوزه در حال فعالیت هستند در ارتباط باشید و سوالات خود را بپرسید.